Продаж приміщень під кафе: аналіз пропозиції на ринку
Моніторинг ринку комерційної нерухомості Одеської області довіряють професіоналамПершою ріелторської компанії». Досвідчені співробітники оцінюють виставлені на продаж приміщення під кафе за такими параметрами:Розташування
Найбільшу прохідність мають заклади у центральній та прибережній частині міста. Ці райони облюбовані туристами протягом усього року, тому проблем із клієнтською базою не виникне. Однак і в спальних районах є шанс відкрити прибуткове та успішне кафе., якщо грамотно підійти до оцінки можливостей, скласти докладний та життєздатний бізнес-план. При виборі локації важливо враховувати всі дрібниці. Наприклад, якщо об'єкт розташований у житловому будинку, то мешканці можуть подати скаргу до відповідних органів через гучний працюючий гриль, або галасливої музики з колонок. Ще одна проблема цієї ситуації – складнощі з встановленням потужних витяжок для видалення сторонніх запахів та гару.Площа
Параметр визначає кількість посадочних місць, а також вказує на доступні варіанти меблювання залів, розміщення обладнання.комунікації
У будь-якому районі міста можуть бути перебої з комунікаціями, тому при купівлі будівлі під громадське харчування ріелтори оцінюють не лише стан трубопроводів, а й наводять довідки про роботу комунальних служб, та специфіку наданих ними послуг споживачам. Аналізу піддають найдрібніші подробиці:- стан та діаметр труб каналізації та водовідведення
- тип проводки, допустимі ліміти потужності електропостачання
- особливості розташування вентканалів у будівлі
- опалення